Jobs

Aluro is a dynamic and successful SME from Heist-op-den-Berg (Belgium). The company designs, manufactures and installs industrial equipment for the thermal insulation of aluminum profiles as well as for internal transportation. Aluro has over 40 years experience and is known in its sector as one of the most important players on the world market.

Aluro is een dynamische en succesvolle KMO uit Heist-op-den-Berg. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigt en installeert industriële machines voor de thermische isolatie van aluminium profielen en interne transportsystemen. Aluro heeft ruim 40 jaar ervaring en is in zijn sector gekend als één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt.

Currently, we have a number of vacancies, which require Dutch as native language. The job descriptions are therefore in Dutch.

Vandaag hebben we een aantal vacatures in ons aanbod, waarbij Nederlands als moedertaal gevraagd wordt. De functieomschrijvingen zijn dan ook in het Nederlands.

Uitvoerend tekenaar

Het up-to-date houden van de tekeningen en manuals, revisies maken op onderdelen en of samenstellingen van de machine. Op termijn eigen projectjes uitwerken in Solid Works en of AutoCAD alsook het schrijven van de bijhorende manuals.

Uitvoerend tekenaar

Toolonderdelen van onze machines ontwikkelen na een opleidingsperiode. Weten welke maatvoeringen, toleranties en materialen mogelijk en noodzakelijk zijn om de juiste tool te ontwikkelen.

Service Engineer Automation binnen de R&D afdeling

Als Service Engineer Automation geef je technische ondersteuning aan zowel onze eigen Service Engineers als aan onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor een snelle, efficiënte en duurzame ondersteuning bij vragen over het gebruik van de machine op elektrisch en softwarematig vlak.


Na een grondige opleiding - waarin je onze machines en hun software door en door leert kennen -, zal je ingezet worden als Service Engineer Automation. Je werkt dan in nauw contact met 3 Service Engineers en je bent werkzaam binnen de R&D afdeling. De volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je hebt kennis van software programmatie in machinebouw: PLC-sturingen (B&R) en programmatie.

Field Service Engineer

Het service team bestaat uit vijf medewerkers die machines installeren bij nationale en internationale klanten en eveneens (preventief) onderhoud uitvoeren. Ze garanderen het optimaal functioneren van de machines en zijn het aanspreekpunt voor de klant.