Jobs

Aluro is a dynamic and successful SME from Heist-op-den-Berg (Belgium). The company designs, manufactures and installs industrial equipment for the thermal insulation of aluminum profiles as well as for internal transportation. Aluro has over 40 years experience and is known in its sector as one of the most important players on the world market.

Aluro is een dynamische en succesvolle KMO uit Heist-op-den-Berg. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigt en installeert industriële machines voor de thermische isolatie van aluminium profielen en interne transportsystemen. Aluro heeft ruim 40 jaar ervaring en is in zijn sector gekend als één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt.

Currently, we have a number of vacancies, which require Dutch as native language. The job descriptions are therefore in Dutch.

Vandaag hebben we een aantal vacatures in ons aanbod, waarbij Nederlands als moedertaal gevraagd wordt. De functieomschrijvingen zijn dan ook in het Nederlands.

Field Service Engineer

Het service team bestaat uit vijf medewerkers die machines installeren bij nationale en internationale klanten en eveneens (preventief) onderhoud uitvoeren. Ze garanderen het optimaal functioneren van de machines en zijn het aanspreekpunt voor de klant.